Etusivu Flikka ja poika Tapahtumakalenteri Historia Galleria Ehdokkaat Äänestys Yhteystiedot Yhteistyössä

Tervetuloa Turun Flikka ja Poika -kilpailun sivuille

Turun Flikka ja Poika –kilpailu sai alkunsa vuonna 1988, josta lähtien vuosittain on valittu uudet edustusnuoret Turulle. Ajatus lähti siitä, että on tärkeää näyttää, että kotikaupunki arvostaa nuoria asukkaitaan, ja toisaalta on myös tärkeää tuoda esiin nuorison reippautta ja fiksuutta edustusnuorten välityksellä.

Turun Flikka ja Poika edustavat turkulaista nuorisoa vuoden kerrallaan. Edustusvuoteen sisältyy erilaisia edustustehtäviä, joita ovat muun muassa juontotehtävät ja vierailut monenlaisissa tapahtumissa. Turun Flikkaa ja Poikaa voi pyytää tapahtumaan edustamaan yleisesti tai tekemään jotain erityistä, heille suunnattua tehtävää. Yhteystiedot löytyvät tältä nettisivulta niille osoitetusta kohdasta. Tarkemmat ohjeet kisaan mukaan hakemisesta ja kilpailun etenemisestä julkaistaan vuosittain tällä nettisivulla, josta voi myös seurata Flikan ja Pojan osallistumista edustustapahtumiin. Turun Flikan ja Pojan löytää myös Facebookista sekä Instagramista!

Löydä Flikka ja Poika myös Facebookista!


Uutiset
Uudet edustusnuoret on nyt julkistettu!16. syyskuuta 2019 kello 01:00:42
Uusi Turun Flikka Johanna Pyhtilä ja uusi Turun Poika Matias Ponsén julkistettiin yleisölle Turun päivänä 15.9. Vanhalla Suurtorilla. Onnea Turun uusille edustusnuorille!

Turun Flikka ja Poika haku on nyt auki!21. maaliskuuta 2019 kello 13:27:44
Turun Flikkaa ja Poikaa kaudelle 2019-2020 haetaan nyt! Hakuaikaa on 12.5.2019 asti, ja tarkemmat ohjeet löydät ehdokkaat-kohdasta tältä nettisivulta.

Turun Flikan ja Pojan edustustehtäviä21. maaliskuuta 2019 kello 13:03:45
Turun Flikka Paula Pukkinen ja Turun Poika Oskari Vuotila ovat olleet edustamassa edustuskautensa aikana muun muassa Turun kaupungin itsenäisyyspäivän juhlakonsertissa, SM TeijoTalot-rallissa, Talviuinnin SM 2019 -kilpailussa sekä Talenteen 2019 nuorten kykyjenetsintä kisassa.

Näytä kaikki uutiset
Toteutus ja hosting
Nenla Oy